Vacature bij SIR | HR Projectleider - 24 uur per week

Vacature bij SIR | HR Projectleider - 24 uur per week

woensdag, 20 april 2022

Vacature: HR Projectleider SIR | 24 uur/week

Ben jij op zoek naar een tijdelijke Human Resources (HR) projectrol in een ambitieuze groeiende organisatie, waar je het personeelsbeleid vormgeeft en invulling geeft aan de HR processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als HR projectleider bij SIR, vervul je een opdracht voor tenminste een half jaar. Enerzijds zorg je voor een modernisering van de HR processen en zorg je -na een goede marktoriëntatie- voor de aanschaf en implementatie van een (nieuw) personeelsadministratie-systeem waarin een groot deel van de HR processen wordt geautomatiseerd en geregistreerd. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de lopende personeelsregelingen en personeelsmutaties.

Ook adviseer je de directie over samenwerkingsovereenkomsten met HR specialisten en arbeidsjuristen die SIR in kan zetten voor complexe en/ of weinig voorkomende HR vraagstukken.

Jij pakt de leiding voor de inrichting van een nieuw en modern HR beleid, samen met de directie van SIR zorg je ervoor dat de medewerkers goed geïnformeerd zijn over personeelsregelingen en zorg je voor de beantwoording van vragen gericht op arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen en ontwikkeling.

Download hier de gehele tekst van deze vacature

 

Over SIR

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy is een expertisecentrum voor de farmaceutische zorgpraktijk en beleid met toegewijde professionals die zich inzetten om veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen te bevorderen.

 

Privacyverklaring - Disclaimer

Contact

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy
Theda Mansholtstraat 5B
2331 JE Leiden
Nederland

+31 71 5766157

secretariaat@sirstevenshof.nl

Aanmelden SIR Nieuwsbrief