Intraprofessionele cursusdag - in kader van zorg rondom oncologische patiënten, een succes

Intraprofessionele cursusdag - in kader van zorg rondom oncologische patiënten, een succes

woensdag, 10 november 2021

Gisteren heeft de eerste Intraprofessionele cursusdag “Samenwerking tussen openbaar apotheker en apotheker in het ziekenhuis. Het zorgpad van een oncologische patiënt in de palliatieve fase” plaatsgevonden. Deze cursusdag is georganiseerd door de VJA, JongNVZA, KNMP, NVZA en SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy en brengt openbare, poliklinische en ziekenhuisapothekers in opleiding samen met als streven een verbeterde samenwerking tussen deze zorgverleners in de zorg voor oncologische patiënten.

De deelnemers vonden het een inspirerende en leerzame dag en waardeerden de variatie aan sprekers (Annemiek van Seggelen, Kim Gombert, Merel Wiegman Anita van der Voet) en interactie met elkaar. Meest voorkomende tip was de cursus om te zetten van een halve naar een hele dag. Moderator van deze dag was Annemieke Floor-Schreudering.

Lees hier het programma van de cursusdag

Over SIR

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy is een expertisecentrum voor de farmaceutische zorgpraktijk en beleid met toegewijde professionals die zich inzetten om veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen te bevorderen.

 

Privacyverklaring - Disclaimer

Contact

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy
Theda Mansholtstraat 5B
2331 JE Leiden
Nederland

+31 71 5766157

secretariaat@sirstevenshof.nl

Aanmelden SIR Nieuwsbrief