Apotheker/Onderzoeker Anne-Margreeth Krijger is verkozen tot ‘Leefstijlprofessional van het jaar’.

Apotheker/Onderzoeker Anne-Margreeth Krijger is verkozen tot ‘Leefstijlprofessional van het jaar’.

maandag, 28 september 2020

Met heel veel trots en plezier kunnen wij u mededelen dat Anne-Margreeth Krijger (Openbaar apotheker/ Onderzoeker, rechts op de foto) is verkozen tot ‘Leefstijlprofessional van het jaar’. De Vereniging Arts en Leefstijl heeft haar verkozen, omdat ze leefstijlgeneeskunde wetenschappelijk onderbouwd inzet als behandelstrategie bij type-2 diabetes. Onder meer is zij projectleider van een haalbaarheidsstudie uitgevoerd rondom diabetes subtypering en leefstijl als medicijn voor type 2 diabetespatiënten – uitgevoerd samen met andere zorgprofessionals binnen samenwerkingsverband Stevenshof.

Anne-Margreeth Krijger-Dijkema is sinds 1997 werkzaam als apotheker in apotheek Stevenshof. Daarnaast werkt zij sinds 2010 ook bij SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy (onderzoeksinstituut en zusterorganisatie van de apotheek) en werkt zij aan de Diabetes-richtlijn van de KNMP. Anne-Margreeth is diabetes/leefstijl apotheker. Al jarenlang verdiept zij zich op het vlak van diabetes mellitus en leefstijl.

Over SIR

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy is een expertisecentrum voor de farmaceutische zorgpraktijk en beleid met toegewijde professionals die zich inzetten om veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen te bevorderen.

 

Privacyverklaring - Disclaimer

Contact

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy
Theda Mansholtstraat 5B
2331 JE Leiden
Nederland

+31 71 5766157

secretariaat@sirstevenshof.nl