Sanne Verdoorn MSc

Functie: 

Apotheker-onderzoeker

Opleiding en werkervaring: 

Sanne Verdoorn behaalde haar Master Farmacie “Cum Laude” in 2013 aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie werkte ze drie jaar in de Thorbecke Apotheek in Sliedrecht. Na het behalen van haar diploma is zij daar in september 2013 aan de slag gegaan als openbaar apotheker en de opleiding tot openbaar apotheker specialist gaan volgen (ApIOS). Sinds 2014 werkt zij als apotheker-onderzoeker bij SIR aan haar promotieonderzoek bij de Universiteit Utrecht.

Aandachtsgebieden: 
  • Farmaceutisch praktijkonderzoek en farmaceutische zorgprojecten (medicatiebeoordelingen, farmacotherapie bij ouderen, medisch-farmaceutische beslisregels (MFB's), therapietrouw)
Huidige projecten/onderzoeken: 
  • Promotieonderzoek naar doelgerichte toepassing van medicatiebeoordeling in de praktijk: op zoek naar de juiste patiënt en de juiste uitkomstmaat
  • Cursus Het toepassen van MFB’s in de openbare apotheek
Externe werkzaamheden/lidmaatschappen: 
  • Openbaar apotheker, Thorbecke Apotheek en Apotheek Hoogland te Sliedrecht
Publicaties: 

        Artikelen

Over SIR

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy is een expertisecentrum voor de farmaceutische zorgpraktijk en beleid met toegewijde professionals die zich inzetten om veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen te bevorderen.

 

Privacyverklaring - Disclaimer

Contact

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy
Theda Mansholtstraat 5B
2331 JE Leiden
Nederland

+31 71 5766157

secretariaat@sirstevenshof.nl