Farmaceutische zorgprojecten

SIR zet innovatieve farmaceutische zorgprojecten op. In samenwerking met Apotheek Stevenhof te Leiden en andere apotheken van Connecting Care worden ideeën voor zorgprojecten geconcretiseerd, waarna de projecten in deze proeftuinen en eventueel andere pilot apotheken worden geïmplementeerd en geëvalueerd. Tevens ondersteunt SIR de implementatie van landelijke, regionale of lokale zorgprojecten met nascholing, intervisie, protocollen en andere materialen. Verder is SIR coördinator van het regionale ketenzorgproject RADA.

Farmabuddy project: Apotheekbuddy's geven palliatieve zorg

Lees verder bij Onderwijs

Bedenktijd bij de start van een nieuw geneesmiddel

Voor mensen die te horen krijgen dat ze een chronische aandoening hebben, is het idee om lang, vaak levenslang met deze aandoening te moeten leven ingrijpend. Vaak zal men ook geneesmiddelen moeten gaan gebruiken voor deze aandoening. De vraag is of patiënten daar altijd onmiddellijk aan toe zijn. En of zij op zo’n moment weloverwogen keuzes kunnen maken over hun behandeling.

Over SIR

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy is een expertisecentrum voor de farmaceutische zorgpraktijk en beleid met toegewijde professionals die zich inzetten om veilig en effectief gebruik van geneesmiddelen te bevorderen.

 

Privacyverklaring - Disclaimer

Contact

SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy
Theda Mansholtstraat 5B
2331 JE Leiden
Nederland

+31 71 5766157

secretariaat@sirstevenshof.nl

Aanmelden SIR Nieuwsbrief